S radom započelo Kino u Pitomači: Donosimo raspored projekcija do kraja mjeseca

kino

Na oduševljenje mještana i posjetitelja, jučer je (nedjelja) projekcijom filma “James Bond: Za smrt nema vremena”, svoja vrata otvorilo Kino Pitomača.

– Održali smo prvu kino projekciju u Centru za kulturu „Drago Britvić“. Do kraja mjeseca nas očekuje još nekoliko projekcija, a za sljedeću godinu planiramo nekoliko mega blockbustera koje distribuira Blitz Film. S njima smo u pregovorima za potpisivanje ugovora o distribuciji i tijekom sljedećeg mjeseca bi trebali krenuti s tim projekcijama. Odaziv na prvu projekciju se pokazao jako dobar i nadam se da su mještani općine Pitomača prepoznali trud svih koji su radili na ovome te se nadam da će se odazvati i na sljedeće kino projekcije – rekao je jedan od voditelja Kina Goran Perović.

Sljedeća projekcija bit će u srijedu, 22. prosinca, kada vas od 16 sati očekuje hit film “Dinastija Gucci”. U nedjelju, 26. prosinca u 15.30 sati svoje najmlađe povedite na animirani film „Pjevajte s nama 2“, a od 18 sati ne propustite božićni film „Last Christmas“. Na staru godinu, u petak, 31. prosinca s početkom u 17 sati na rasporedu je film „The Grinch“.

Zbog epidemioloških mjera, kapacitet dvorane je 140 mjesta, a ulaznice će se moći kupiti neposredno prije same projekcije filma. Cijena ulaznice iznosi 25 kuna, a COVID potvrde obvezne su za sve osobe starije od 16 godina.

(www.icv.hr, ib; foto: I. Barčan)