Biseri DVD-a Turnašice osvojili prvo mjesto i prijelazni pehar na 23. Memorijalu „Gjuro Stjepan Deželić“ u Ivanić Gradu

biseri

U Ivanić Gradu u nedjelju je održan 23. Memorijal „Gjuro Stjepan Deželić“ na kojemu su sudjelovale ekipe DVD-ova Virovitica i Turnašica. Memorijal je organizirala Vatrogasna zajednica Ivanić Grada pod pokroviteljstvom Ivanić Grada i supokroviteljstvom Hrvatske vatrogasne zajednice i Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije. Na natjecanju su se izvodile dvije natjecateljske vježbe s VMŠ i štafetna utrka bez prepreka. Prve tri ekipe u svim kategorijama primile su pehare. Prvo mjesto u muškoj A kategoriji osvojila je ekipa Bisera iz DVD-a Turnašice, a drugo mjesto u muškoj B kategoriji DVD Virovitica. Najbolje plasirana ekipa u ukupnom poretku bez dodatnih bodova osvojila je prijelazni pehar Memorijala, a ovoga puta to je uspjelo ekipi Bisera iz Turnašice.

Vatrogasci DVD-ova Virovitica i Turnašica pozvali su sve zainteresirane da ih dođu podržati u Celje od 17. do 24. srpnja gdje se održava Vatrogasna olimpijada.

– DVD Turnašica svoj nastup ima u petak, 22. srpnja, a DVD Virovitica u subotu, 23. srpnja na Stadionu Kladivar. Za sve ostale informacije pratite Facebook stranice DVD Turnašica i DVD Turnašica Biseri – poručili su.

biseri2

(www.icv.hr, ll; foto: DVD Turnašica)