Turistička agencija DRAFT d.o.o. nudi cjelodnevnog izleta u sklopu “Dana pečenjaka”

Turistička agencija DRAFT d.o.o. Vas poziva na 15. Dan pečenjakov koji će se održati 07.08.2022. na Trgu kralja Tomislava u Pitomači te Vam ovim putem nudi posebnu ponudu za cjelodnevni izlet na području naše prekrasne općine Pitomače.

Ponuda uključuje:
– obilazak Križnice sa uključena 2 pića u Dravskoj iži
– ručak u Zlatnom Klasu u Otrovancu – poseban oblik ručka pod nazivom Podravski stol koji uključuje domaću krem juhu od bundeve/domaću bistru juhu, više vrsta mesnih jela – teletina, piletina, svinjetina, puretina, lignje, razne vrste priloga kao što su pečeni krumpir i zeleni mlinci od koprive, više vrsta sezonskih salata i desert
– posjet Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića u Grabrovnici
– na kraju se dolazi u 18:00 sati na Trg kralja Tomislava gdje će se imati priliku biti dio jedne velike manifestacije, a to je “Dan pečenjakov” gdje će se moći uživati u domaćem kuhanom ili pečenom kukuruzu sa naših njiva uz zvukove zabavne glazbe koje će puštati DJ Petra, dok će oko 20:30 sati krenuti koncert popularne grupe Vigor

Sve to za cijenu od 245,00 kuna po osobi (za grupe od minimalno 40 osoba). Može doći do promijene cijene, ukoliko će biti veći ili manji broj osoba u grupi. Cijena ne uključuje prijevoz.

Sve zainteresirane molimo da nam se jave na mail adresu turisticka.agencija@draftdoo.hr ili broj telefona +385 99 488 3618 najkasnije do 03.08.2022. (srijeda). Veselimo se Vašem dolasku!

(izvor: Draft d.o.o.)

Podijeli...
Back to top
Skip to content