Udruženje pitomačkih obrtnika izabralo svoje nove predstavnike u buduću Skupštinu Udruženja

Sukladno odlukama o kriterijima za provođenje izbora za tijela udruženja obrtnika za naredni mandat (2022.-2026.), Udruženje pitomačkih obrtnika izabralo je svoje nove predstavnike u buduću Skupštinu Udruženja.

Konstituirajuća sjednica nove Skupštine održat će se u rujnu i na njoj će se izabrati novi predsjednik i predstavnici u tijela Područne obrtničke komore. Nakon provedenih izbora po cehovima, Udruženje obrtnika općine Pitomača održalo je konstituirajuću sjednicu 30. lipnja, na kojoj su potvrđeni mandati sljedećim članovima Skupštine: Ivan Bedeković, Danijel Begović, Željko Ferić, Alan Giba, Dražen Hrvojić, Ivan Kostelac, Željkica Kralj Sabađija, Branka Nemet, Ivan Rupić, Marin Škudar, Tanja Španić, Željko Šubić, Marijan Trstenjak, Željka Tudić i Helena Yardimci.

kupština je imenovala Nadzorni odbor u sastavu: Željka Kožarić, Vladimir Pecek i Ivan Rupić te je izabrala Danijela Petkovića i Željka Šubića za predstavnike Udruženja u budućoj Skupštini Područne obrtničke komore. Za novog predsjednika UO općine Pitomača izabran je Željko Šubić, vlasnik obrta „Autoprijevoznik Šubić“ iz Kladara, a potpredsjednik će biti Danijel Petković, vlasnik obrta „TiD“ iz Pitomače.

(www.icv.hr, Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije)