Objavljena Odluka o raspodjeli financijskih sredstava za projekte usmjerene na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2022. godini

vrtić potočnica

Središnji državni ured za demografiju i mlade donio je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za projekte usmjerene na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2022. godini.

Odobreno je 96 projekata među kojima je i projekt prijavljeni od strane Općine Pitomača. Za „Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića“ Općini Pitomača odobrena su sredstva u iznosu od 167.712,00 kuna.

Odobrenim projektom financirat će se uređenje i opremanje igrališta koje je dio dječjeg vrtića u Pitomači čime se doprinosi poticanje demografske i obiteljske politike kroz razvoj i unapređenje postojećih kapaciteta dječjih vrtića kako bi se omogućila raznolikost prostora za igru te doprinijelo poboljšanju sigurnosti djece u prostorijama objekta i izvan njega.

Projektnu prijavu za Općinu Pitomača izradila je tvrtka DRAFT d.o.o.

Izvor:

https://demografijaimladi.gov.hr/vijesti-4693/objavljena-odluka-o-raspodjeli-financijskih-sredstava-za-projekte-usmjerene-na-poboljsanje-materijalnih-uvjeta-u-djecjim-vrticima-u-2022-godini/6594