Općina Pitomača raspisala javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu ovogodišnjih javnih priznanja

pitomaca svecana sjednica 42

Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja Općine Pitomača objavilo je Javni poziv svim fizičkim i pravnim osobama za dostavu prijedloga i poticaja za dodjelu ovogodišnjih javnih priznanja.

Javna priznanja za koja se mogu uputiti prijedlozi su: Počasni građanin općine Pitomača, Nagrada Općine Pitomača za životno djelo, Zlatna plaketa “Grb općine Pitomača”, Srebrna plaketa “Grb općine Pitomača” i Povelja općine Pitomača s likom Petra Preradovića.

Poticaj odnosno prijedlog mora biti pismeno obrazložen i sadržavati podatke o podnositelju, životopis odnosno osnovne podatke o pravnoj ili fizičkoj osobi i njenom poslovanju, te iscrpno obrazloženje zasluga zbog kojih se predlaže i odgovarajuću dokumentaciju (objavljeni rad, kritike, natjecateljski rezultati i slično).

Poticaj/prijedlog za dodjelu javnih priznanja Općine Pitomača dostavlja se Povjerenstvu za dodjelu javnih priznanja Općine Pitomača u pisanom obliku na adresu Općina Pitomača, Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja, Ljudevita Gaja 26/I, zaključno do 3. svibnja.

Više informacija o kriterijima i potrebnoj dokumentaciji možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, ib)