Otvorena sezona tenisa u Pitomači, uskoro kreće i škola tenisa

Od prošlog tjedna Pitomača je postala bogatija za još jednu sportsku lokaciju. Nakon višemjesečnih priprema i uređenja uspješno su završeni radovi na teniskom terenu u Pitomači. Završetak radova obilježen je prigodnim druženjem članova i prijatelja Teniskog kluba Pitomača, kao i svih onih koji su posljednjih mjeseci na razne načine doprinijeli završetku ovog projekta.

Iako obilježen u ležernom tonu ovaj dan posebno je važan ne samo za članove, već i za sve buduće korisnike teniskih terena, pošto svi stanovnici Pitomače sada imaju mogućnost zaigrati tenis bez potrebe za odlaskom u druga okolna mjesta. S obzirom na mogućnosti koje novi teren pruža, organizirati će se škola tenisa za različite dobne skupine s posebnim naglaskom na najmlađe te besplatni teniski programi za školarce tijekom ljetnih školskih praznika.

Kao jedan od najmlađih sportskih klubova općine Pitomače, Teniski klub Pitomača ponosno ističe uspjeh novoizgrađenog teniskog terena u Pitomači i posebne zahvale upućuje Hrvatskom olimpijskom odboru, Virovitičko-podravskoj županiji, Općini Pitomači, Sportskoj zajednici općine Pitomače, Teniskom klubu Đurđevac te svim sponzorima i donatorima koji su doprinijeli izvedbi planiranih aktivnosti.

Teniski klub Pitomača poziva sve zainteresirane neka se jave ukoliko žele postati članovi i započeti svoju tenisku igru, a posebice najmlađe i njihove roditelje da se upišu u školu tenisa čiji je početak predviđen s krajem ove školske godine.

 

Više informacija o teniskoj školi možete pronaći na:

https://www.facebook.com/teniski.klub.pitomaca

Podijeli...
Back to top
Skip to content