Drava open na Križnici: Ekipa “Kako god” pobjednici prvog turnira u odbojci na pijesku

Osam ekipa borilo se na prvom turniru odbojke na pijesku danas (subota) na Križnici u općini Pitomača. Riječ je o turniru pod nazivom “Drava open Križnica”, koji je trebao biti održan u kolovozu, ali je odgođen zbog vremenskih neprilika.

Snage su odmjerili: Kako god, Gargameli, Hromi dabrovi, Oldtimeri, Žuti kameni, Viro tim, Amigosi i Leostruktori. Pobjedu je odnijela ekipa Kako god, drugi su Gargameli, a treće mjesto pripalo je Leostruktorima.

Direktorica Turističke zajednice općine Pitomača Ivona Pankaz pohvalila je entuzijazam svih koji nisu željeli odustati od turnira. Mogu biti i više nego zadovoljni, s obzirom na odaziv, rekla je.

-Osam ekipa za prvu godinu: rekla bih da možemo biti jako zadovoljni! Ekipe su odlične, turnir je pošten, a igralo se napeto. Križnica je sama po sebi idealno okruženje za takvu vrstu aktivnosti i savršen je dodatak svemu onome što se ovdje događa u smislu turističke ponude, Interpretacijskom centru te u našim ugostiteljskim objektima – rekla je Pankaz i dodala kako su značaj turnira prepoznali i drugi, pa je uz turističku zajednicu organizacijska podrška stigla i iz Općine Pitomača.

Pankaz kaže kako su za turnir zaduženi ljudi koji vole ne samo sport i odbojku, već i “svoju Pitomaču”, jer se konstantno aktiviraju u organizaciji novih aktivnosti na ovom području. Oni pak doprinose i popularizaciji ovog dijela kontinenta, kaže direktorica TZ općine Pitomača dodavši kako je svaka nova aktivnost još jedan ključ uspjeha u turizmu.

-Mislim da je to ključ našeg uspjeha, poglavito u kontekstu da imamo različite pozitivne dojmove ne samo od lokalnog stanovništva, već i od naših posjetitelja i sudionika koji nam pritom dolaze iz drugih županija – rekla je Pankaz.

FOTOGALERIJA

(www.icv.hr, mlo, foto: A. Z.)