Polovičan uspjeh stolnotenisačica Pitomače

Protekle subote 18. 11. 2023. godine, u prijepodnevnim satima, stolnotenisačice STK Pitomača gostovale su u Međimurskoj Županiji kod djevojaka iz Stolnoteniskog kluba Hodošan koje su već nekoliko sezona Prvakinje 1. Hrvatske Stolnoteniske lige Istok. Pristup utakmici i samim mečevima je bio dobar, no očita kvaliteta na strani domaćina se tokom susreta pokazala kao nepremostiva prepreka za naše djevojke unatoč našim nastojanjima i priželjkivanjima u pozitivan rezultat.
Druga utakmica koja se odigrala u poslijepodnevnim satima u Varaždinskoj Županiji protiv ženske ekipe Stk Mgk Drava Žabnik naše curke startaju sa porazom u prvom meču, no u nastavku krenu puno ofenzivnije te zasluženo pobjeđuju svoje suparnice i donose pobjedu našoj ekipi.
Posebno valja istaknuti da je mlada članica našeg kluba Patricia Ivanic odlično odradila svoj prvi nastup a ujedno i vatreno krštenje u 1. Hrvatskoj Stolnoteniskoj ligi, odigravši dva odlična meča te zaslužuje sve čestitke kao i ostatak ženske ekipe.
Za Stolnoteniski klub Pitomača nastupile su Patricia Ivanic, Stella Šaš, Nika Šaš i Ines Herceg a rezultati utakmica su;
STK Hodošan – STK Pitomača                   4 : 1
STK Mgk Drava  Žabnik – STK Pitomača   1 : 4
Podijeli...
Back to top
Skip to content