Javni natječaj za dodjelu stipendije za akademsku godinu 2019./2020.

javni natjecaji 1

Na temelju članka 10. Odluke o stipendijama Općine Pitomača („Službene novine“ Općine Pitomača, broj 11/17 i 13/17), Općinski načelnik raspisuje Javni natječaj za dodjelu stipendije za akademsku godinu 2019./2020.

Predmet natječaja je prikupljanje zahtjeva za dodjelu stipendije Općine Pitomača studentima sa prebivalištem na području općine Pitomača koji se školuju na sveučilišnim (preddiplomskim i diplomskim) i stručnim studijima u Republici Hrvatskoj u akademskoj godini 2019./2020.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti redovni studenti, državljani Republike Hrvatske, koji imaju prebivalište na području općine Pitomača, kontinuirano posljednjih 5 godina i koji su tijekom prethodnih školskih odnosno akademskih godina ostvarili uspjeh u školovanju kako slijedi:
– za studente prve godine studija, prosjek ocjena najmanje 4,00 u prethodne dvije godine srednjoškolskog obrazovanja,
– za studente druge i treće godine preddiplomskih studija te studente druge, treće i viših godina integriranih sveučilišnih studija s prosjekom ocjena najmanje 3,00 ostvarenih prethodne godine studija,
– za studente prve godine diplomskih sveučilišnih studija te specijalističkih diplomskih stručnih studija s prosjekom ocjena najmanje 3,00 ostvarenih tijekom preddiplomskog studija,
– za studente druge godine diplomskih sveučilišnih studija te specijalističkih diplomskih stručnih studija s prosjekom ocjena najmanje 3,00 ostvarenih prethodne godine studija.

Uvjeti za prijavu i kriteriji dodjele nalaze se u natječaju. Puni tekst natječaja pronađite ovdje: Javni natječaj za dodjelu stipendije 2019./20.

Javni natječaj otvoren je do zaključno 25. listopada 2019. godine.

Zahtjevi se podnose na adresu: Općina Pitomača, Povjerenstvo za dodjelu stipendije, Ljudevita Gaja 26/I, 33405 Pitomača, s naznakom „ZA STIPENDIJU“.

Prijavitelji su dužni podnijeti zamolbu na obrascu zamolbe uz sve potrebne dokaze o ispunjavanju uvijeta opisane u natječaju. Zamolba za stipendiju i potrebna dokumentacija nalaze se ovdje: