Održana 20. sjednica Općinskoga vijeća Općine Pitomača

IMG 8533

U vijećnici općine Pitomača u utorak 23. travnja je održana 20. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača pod predsjedanjem predsjednika vijeća Rikarda Bakana.

Nakon aktualnog sata, vijećnici su raspravljali i donosili odluke o sedam točaka koje su se našle na Dnevnom redu među kojim su se našla i izvješća o radu o radu v.d. ravnatelja Centra za kulturu „Drago Britvić”, tvrtke Draft d.o.o., Vatrogasne zajednice Općine Pitomača te Programa rada Turističke zajednice Općine Pitomača za 2023. godinu.

Također, vijećnici su donijeli Prijedlog kojim se za doktora medicine i drugih zdravstvenih djelatnika koji utvrđuju nastup smrti, vrijeme i uzrok smrti osoba umrlih izvan zdravstvene ustanove za područje općine Pitomača imenuje Ela Ercegovac iz Virovitice.

Donijeta je i Odluku o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja na području općine Pitomače za investiciju “Rekonstrukcija nerazvrstanih cesta u naselju Pitomača – dio građevine: Ulica Vladimira Nazora” kao i Odluka o proglašenju komunalne infrastrukture javnim dobrom u općoj uporabi kojom se proglašava  javnim dobrom u općoj uporabi u vlasništvu Općine Pitomača, sljedeća komunalna infrastruktura:

  • nerazvrstana cesta “Put zvezdi pod Aršanjom-odvojak I” na dijelovima nekretnina u k.o. Sedlarica označenim kao čest.zem.br. 1705/1, 1510/3, 1511/2, 1512/2, 1512/1, 2621, 2622/2, 2622/1, 2620,
  • nerazvrstana cesta, ulica Antuna Mihanovića u naselju Pitomača, na nekretnini u
    k.o. Pitomača označenoj kao čest.zem.br. 6976/2.

FOTOGALERIJA

(www.icv.hr, ib, foto: I. Barčan)