3. Dergez ljetna kino karavana

This event has ended

U nedjelju 17. srpnja, po prvi puta u Pitomaču će doći Dergez ljetna kino karavana. Od 17 h iza sportske dvorane OŠ Petra Preradovića, roditelje s djecom očekuju besplatni napuhanci, natjecateljske sportske igre s nagradama za najbolje natjecatelje i naravno spomenuta projekcija od 21 sat, odnosno čim padne mrak. To će biti romantična komedija Kako postati popularna.

Dergez ljetna kino karavana i ovog ljeta prolazi najljepšim podravskim krajem! Vjerujemo da ste spremni za nova zabavna obiteljska druženja uz igru, odlične filmove i kokice pod vedrim podravskim nebom!

Zadovoljstvo nam je što Vas možemo pozvati na besplatne projekcije odličnih filmova na otvorenom koje će se održavati svaki petak, subotu i nedjelju kroz četiri srpanjska vikenda. Nakon prošlogodišnjih 9 stanica, ovog srpnja Dergez ljetna kino karava proći će kroz čak 12 mjesta i zabaviti i velike i male.

Najmlađi prije svake projekcije od 17 sati mogu uživati u besplatnim napuhancima i zabavnim igrama u kojima mogu osvojiti vrijedne poklon pakete partnera kino karavane, a prije projekcije razveseljavat će nas prigodna glazba!

„Kao i prijašnjih godina, ponovo je proširen broj lokacija kojima će proći Dergez ljetna kino karavana te će sada u kinu pod zvijezdama uživati i mještani Sigeca, Peteranca i Pitomače, a kino se zatvara projekcijom u Đurđevcu koja će se održati kod Doma kulture! Vjerujemo da su odabrani odlični filmovi, prikladni i za djecu i odrasle!“

Ivana Dergez, voditeljica maloprodaje Dergez trgovina

 

 

Podijeli...

Osnovna škola Petra Preradovića, Trg kralja Tomislava, 33405 Pitomača

Back to top
Skip to content