4. i 5. sastanak Književnoga kluba

This event has ended

U srijedu, 28. srpnja 2021. godine s početkom u 17:00 h u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića (Grabrovnica, općina Pitomača) održat će se 4. sastanak Književnog kluba, a u 18:00h 5. sastanak Književnog kluba. Sastanci Književnog kluba provode se u sklopu projekta „Kreativni kovčeg“ čiji nositelj je Centar za kulturu „Drago Britvić“. Tema 4. sastanka će biti hrvatsko pjesništvo u 19. i 20. stoljeću, a tema 5. sastanka svjetsko pjesništvo u 19. i 20. stoljeću. Svi sudionici će na početku sastanka biti upućeni u teorijski dio navedenog područja dok će praktični dio biti posvećen čitanju i razumijevanju književnih djela, odnosno pjesama.

Program je besplatan za sve sudionike i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam pridruže te prošire svoje znanje i unaprijede svoje čitalačke kompetencije.

Projekt se realizira uz potporu Ministarstva kulture i medija RH u sklopu programa koji potiče čitanje i razvoj čitateljske publike u Republici Hrvatskoj za 2021. godinu, koju je Vlada na prijedlog Ministarstva kulture i medija RH proglasila Godinom čitanja.

Podijeli...

Kuća Petra Preradovića, Grabrovnica 110, Grabrovnica, 33405 Pitomača

Back to top
Skip to content