Glazba filmskih klasika u Grabrovnici: Koncert Hollywood film music quartet-a

This event has ended

U subotu, 7. rujna 2019. godine s početkom u 19:45 sati u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića održati će se koncert Hollywood film music quartet-a koji će predstaviti svoje verzije poznatih tema iz najuspješnijih filmskih klasika.

Program, u ukupnom trajanju od 60 minuta potpisuje skladatelj filmske glazbe Ozren K. Glaser a donosi glazbene tema iz filmova i serija: The Crown, Game of Thrones, Beauty and the Beast, Gladiator, The Lord of the Rings, Skyfall, Pirates of the Caribbean, A Star is Born i brojnih drugih.

Koncertom izvedbom u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića Hollywood film music quartet odaje hommage našem poznatom rodoljubnom pjesniku i njegovu rodnom kraju.

Domaća tvrtka DreaMaker Productions d.o.o., specijalizirana za projekte filmske glazbe, začetnik je i koordinator projekta u suradnji sa Centrom za kulturu “Drago Britvić”.

Veselimo se ovom koncertu, dođite i nemojte propustiti poslušati izvedbe Hollywood film music quartet-a!

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 40,00 kn, razervirati ih možete na broju 033/8987-117, e-mail adresi centar@preradovic.eu ili putem društvenih mreža.

Podijeli...

Kuća Petra Preradovića, Grabrovnica 110, Grabrovnica, 33405 Pitomača

Back to top
Skip to content