Jačanje prepoznatljivosti seoskog turizma: Radionica za poljoprivrednike i pružatelje usluga

This event has ended

Pozvamo Vas na sudjelovanje na radionici „Pričajmo priče u turizmu“ koja će se održati 13. studenog 2019. na Seoskom turizmu Zlatni klas Otrovanec u terminu od 9:30 – 11:30 sati.

Sudjelovanje na radionici otvoreno je za sve pružatelje usluga seoskog turizma (poljoprivredna gospodarstva koja se bave pružanjem usluga) i one poljoprivredne subjekte koji se imaju namjeru baviti ovim posebnim oblikom turizma, kao i predstavnike turističkih zajednica, udruga i medija.

Turizam se sastoji od emocija, doživljaja i priča. Upravo priče su alat i medij za interpretaciju. Prodaj mi priču, a ne  proizvod – to je mantra storytellinga koji je temelj brendiranja današnjih proizvoda i turističkih destinacija. O detaljima, taktikama i vještini storytellinga govorit će se na radionici „Pričajmo priče u turizmu“ koju će voditi Goran Rihelj, stručnjak za razvoj turističkih destincija.

Radionica se organizira u okviru projekta Stručno osposobljavanje u cilju jačanja prepoznatljivosti seoskog turizma kojeg provodi Udruga ruralnog turizma Hrvatske uz djelomičnu financijsku potporu Ministarstva turizma.

Nakon radionice organizirat će se i panel diskusija „Dobre prakse i izazovi u promociji seoskog turizma“ na koju su pozvani predstavnici Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, lokalnih turističkih zajednica i medija.

Molimo da svoje sudjelovanje najavite gospođi Ani Gašparović, koordinatorici Udruge ruralnog turizma Hrvatske na e-mail udruga.rth@gmail.com ili gospođi Sanji Stubičar, voditeljici LAG-a VIP na e-mail lag.vip@virovitica.hr ili broj mobitela 098/990-4201.

Podijeli...

Zlatni klas Otrovanec, Otrovanec 228, 33405 Pitomača

Back to top
Skip to content