Kreativna radionica “Maštaonica”

This event has ended

U sklopu programa Mjesec hrvatske knjige, u Knjižnici i čitaonici Pitomača ovoga četvrtka  (10. 11.2022.) s početkom u 10 sati održat će se kreativna radionica pod nazivom „Maštaonica“. Na radionici sa svojim učiteljicama sudjelovat će učenici Pš Grabrovnica, te učenici 3. i 4. razreda iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica.

Na početku zajedničkog susreta učenici će se upoznati s prostorom i načinom rada knjižnice, te bogatim knjižničnim fondom. Nakon obilaska knjižnice uz stručno vodstvo, učenici će imati prilike čuti i priču pod nazivom „ Čarolija knjižnice“, uplovit u čarobni svijet knjiga i mašte, ali se i međusobno bolje upoznat. Svoje kreativne dojmove i doživljaje staviti će na papir na način na koji vide našu knjižnicu i zajednički susret, te će jedni drugima (učenici Pš Grabrovnica učenicima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica) napisati kreativne poruke prijateljstava.

Po završetku programa predviđeno je i zajedničko druženje uz sokove i grickalice.

Cilj radionice je istaknut važnosti čitanja, potaknut kreativnost, te prihvaćanje međusobne različitosti kako bi se djeca s teškoćama u razvoju što lakše integrirala u društvenu zajednicu i bila jednako dobro prihvaćena od strane svojih vršnjaka u društvenoj zajednici.

Podijeli...

Knjižnica i čitaonica Pitomača, Trg kralja Tomislava 2, 33405 Pitomača

Back to top
Skip to content