Poziv za kuhanje paprikaša

This event has ended

Poštovani mještani Općine Pitomača, pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate manifestaciju – 8. natjecanje u pripremanju autohtonog jela „ Gorični (vinogradarski) paprikaš“ koji organizira Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača u suradnji s Turističkom zajednicom općine Pitomača.

Natjecanje će se održati u četvtak 13. lipnja 2019. godine u Pitomači s početkom u 18 sati.

Za pripremanje paprikaša organizator osigurava glavnu namirnicu junetinu (5 kg), a ostale namirnice (povrće, začine i sl.) osigurava svaka ekipa prema vlastitoj recepturi. Organizator će također osigurati 5 kom kruha, plastične zdjelice i žlice, salvete, te 6 kom mineralne vode od 1,5 litre. Svaka ekipa obavezna je ponijeti kotlić i stalak, te plinsku bocu i plamenik.

U natjecanju mogu sudjelovati isključivo udruge, ustanove, poduzetnici, predstavnici ugostiteljskih objekata s područja Virovitičko-podravske županije. Kuharske ekipe sastoje se od 2 člana i 1 mentora. Predviđeno je da svaka kuharska ekipa pripremi cca. 15 litara paprikaša, a sve će biti podijeljeno građanima.

Za sve natjecatelje osigurane su zahvalnice za sudjelovanje, a najbolje ekipe prema procjeni komisije osvojit će nagrade za prvo, drugo i treće mjesto.

Veselimo se vašem dolasku.

Molimo vas da nam do ponedjeljka 10. lipnja 2019. potvrdite vaše sudjelovanje na ovoj priredbi.
Kontakt osoba je Darko Mihoković: 092/3477-064

Poziv možete preuzeti ovdje: Poziv za kuhanje paprikaša.

Podijeli...

Trg kralja Tomislava, 33405 Pitomača

Back to top
Skip to content