Radionica šivanja i štrikanja

This event has ended

Pozivaju se svi zainteresirani na zadnju radionicu koja će se održati u sklopu projekta „Mladi ruralci“ kojeg Udruga čuvarice kulturne baštine Kladare u suradnji s Općinom Pitomača provodi od sredine drugog mjeseca ove godine.

Radionica će se održati 23.10.2020. godine (petak) u Društvenom domu Kladare s početkom u 18.00 sati.

Bit će to šesnaesta po redu radionica pod nazivom „Radionica šivanja i štrikanja“ koja će se održati uz 7. po redu Umrežavanje seoskih žena, gdje će svi prisutni uz gospođu Ivku Mađar,  koja je ujedno i provoditeljica ove aktivnosti, imati prilike naučiti šivati i štrikati.

Također, na ovoj radionici proglasit će se pobjednik/ca najljepše maske koje su svi imali prilike dostaviti u sklopu humanitarne akcije NOVO NORMALNO, NOSIM MASKU. Podsjetimo, nakon izložbe sve maske koje su pristigle bit će darovane Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica.

Kako ne bi došlo do neželjenih situacija prilikom održavanja radionice jer je broj sudionika nažalost ograničen, mole se svi zainteresirani da svoj dolazak najave voditeljici projekta Tea Kranjčec na broj 098/910-7918 ili na mail: cuvarice.kulturne.bastine@gmail.com ili na facebook stranicu Čuvarice kulturne baštine.

Svi sudionici koji će prisustvovati navedenoj radionici prilikom ulaska u Društveni dom Kladare obavezni su koristiti zaštitnu masku koja prekriva nos i usta, dezinficirati ruke, ne dirati predmete i druge površine kada to nije nužno.

Podijeli...

Društveni dom u Kladarama, Kladare 78, 33405 Pitomača

Back to top
Skip to content