Sazvana 24. sjednica Općinskog vijeća

This event has ended

Za četvrtak, 28. svibnja 2020. godine, sazvana je 24. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača, treća elektronska po redu zbog proglašene epidemije (Covid-19) na području Republike Hrvatske te utvrđenih mjera ograničavanja društvenih okupljanja i socijalnog distanciranja.

Na dnevnom redu iste biti će donošenje Odluke od dodjeli javnih priznanja Općine Pitomača, donošenje zaključaka o davanju suglasnosti Općinskom načelniku za donošenje odluka o odabiru najpovoljnijih ponuditelja za izvođenje krovopokrivačkih i limarskih radova na sanaciji krovišta Društvenog doma u Grabrovnici, izvođenje radova na uređenju poučno–edukativne pješačke staze „Banov Brod“ i radove redovitog održavanja nerazvrstanih cesta na području općine Pitomača.

Pred Općinskim vijećnicima biti će i donošenje Odluke o davanju ovlaštenja Općinskom načelniku za potpisivanje Sporazuma o korištenju budućeg postrojenja za sortiranje odvojeno prikupljenog komunalnog otpada u Virovitici, kao i izmjena Odluke o socijalnoj skrbi na području općine Pitomača, donošenje III. Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Pitomača te izmjena odluke o proglašenju statusa nerazvrstane ceste – javnog dobra u općoj uporabi.

Podijeli...

Vijećnica Općine Pitomača Ljudevita Gaja 26/1 33405 Pitomača

Back to top
Skip to content