Slikarska radionica projekta Naš hod kroz vremeplov

This event has ended


U srijedu, dana 9. siječnja 2019. godine s početkom u 18:00h u prostorijama Općine Pitomače u Plavoj sali (Ljudevita Gaja 26/1, Pitomača) održat će se slikarska radionica u sklopu projekta “Naš hod kroz vremeplov”.

“Naš hod kroz vremeplov” je projekt koji provodi Općina Pitomača s partnerima Udrugom „Čuvarice kulturne baštine“ Kladare te Udrugom umirovljenika Hrvatske Općine Pitomača.

Projekt je ukupne vrijednosti 122.737,21 kuna gdje udio financiranja iznosi 100% prihvatljivih troškova, od čega je 104.326,69 kuna osigurano iz sredstava Europskog socijalnog fonda (ESF-a), dok će obavezni udio nacionalnog sufinanciranja od 18.410,59 kuna osigurati Ministarstvo kulture iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Projektom se organiziraju besplatne radionice pjevanja i plesanja te slikarske radionice pod stručnim vodstvom za osobe starije od 54 godine.

Organizacija radionica sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.

Svi zainteresirani pozivaju se na sudjelovanje u radionicama te se za sve informacije mogu javiti na broj mobitela 099/537-6966.

Veselimo se Vašem dolasku!

Podijeli...
Back to top
Skip to content