Stručno osposobljavanje o tehnikama precizne poljoprivrede

This event has ended

Obrtničko učilište POUKA provodi Program stručnog osposobljavanja na temu Tehnike precizne poljoprivrede koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj. Program je odobren u okviru natječaja Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, provedba mjere 1 „Prenošenje znanja i aktivnosti informiranja“, podmjere 1.1. „Potpora za strukovno osposobljavanje i aktivnosti stjecanja vještina“, provedbe tipa operacije 1.1.2. „Strukovno osposobljavanje za poljoprivrednike“.


Ukupno će se održati 40 tečajeva, u 10 različitih mjesta na području Koprivničkokriževačke, Virovitičkopodravske i Bjelovarskobilogorske županije.


Ciljna skupina su poljoprivrednici upisani u Upisnik poljoprivrednika (kao nositelj/ član, odgovorna osoba ili zaposlenik poljoprivrednog gospodarstva ili obrta ili pravne osobe), proizvođači
ratarskih i industrijskih kultura s područja Bjelovarskobilogorske županije, Koprivničkokriževačke i Virovitičkopodravske.


Pozivamo sve zainteresirane na edukaciju koja će se održati 25. i 26. studenoga 2022. s početkom u 17:00 sati u prostorima Udruženja obrtnika općine Pitomača, Petra Preradovića 5,
Pitomača.

Edukacija će obuhvatiti sljedeće teme:

1. Uvod u preciznu poljoprivredu

2. Vrste tehnologija u preciznoj poljoprivrednoj proizvodnji i njihova primjena

3. Agrookoliš i precizna poljoprivreda


Predavač: Vladimir Miloš


Sudjelovanje je besplatno za sve polaznike ciljne skupine. Prijaviti se možete putem maila na
info@oupouka.hr (u prijavi navesti ime i prezime, MIBPG, naziv, telefon i mail) najkasnije do 21.
studenoga 2022.


Dodatne informacije moguće je dobiti na broj telefona 048/624476.

Podijeli...
Back to top
Skip to content