Vrhunski jazz kod Pere: Koncert ZZ quartet-a

This event has ended

Centar za kulturu „Drago Britvić“ organizira koncert ZZ quartet-a koji će se održati 20. listopada u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića s početkom u 19:45 sati.

ZZ quartet čine četiri popularna i iskusna jazz glazbenika – legendarni Adam Nussbaum na bubnjevima, Makedonac Martin Gjakonovski na kontrabasu, Talijan Simone Zanchiniji koji je jedan od najpoznatijih svjetskih inovativnih jazz harmonikaša čija su glazbena istraživanja prešla sve granice suvremene glazbe i koji često kombinira akustično i elektroničko sviranje te Zagrepčanin Ratko Zjača, jazz gitarist koji neprestano i neumorno gradi vlastiti stil i zvuk. Surađivao je s brojnim poznatim jazz glazbenicima kao što su Randy Brecker, Benny Bailey, Gary Peacock i Reggie Workman. Zjača je i predavač na mnogim poznatim jazz akademijama te je, uz pokojnog Boška Petrovića i Matiju Dedića, naš daleko najpoznatiji i najcjenjeniji jazzer u svijetu.

Vidimo se na ovome spektaklu u kojem ćete zasigurno uživati.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 40,00 kn, razervirati ih možete na broju 033/8987-117 ili e-mail adresi centar@preradovic.eu. Više informacija možete saznati na Facebook stranici Centra za kulturu.

Podijeli...

Kuća Petra Preradovića, Grabrovnica 110, Grabrovnica, 33405 Pitomača

Back to top
Skip to content